Întâlnire într-o vineri seara, pe calea undelor radio

Întâlnirea de vineri seara, s-a vrut o “masă rotundă” pe calea undelor între radioamatori. A fost un experiment pe care noi l-am pus la cale, în ideea de a constata câti colegi ne putem strânge laolaltă pentru a ne saluta prin intermediul Rețelei RoLink. Pentru întalnirea placută de aseară, ținem să vă mulțumim tuturor pentru prezență, fie că am vorbit cu dumneavoastră, fie că doar ne-ați ascultat. Am avut bucuria de a constata ca sunteți alături de noi, chiar dacă unii dintre dumneavoastră vă aflati în mobil, portabil ori în rutina programului încărcat, ați păstrat în memoria zilei, câteva minute pentru a intra în legătură cu noi.

Dincolo de emoțiile mele, normale unei prime astfel de întâlniri radio, am avut parte de QSO-uri foarte plăcute și interesante cu prieteni din bandă, alături de care am mai schimbat controale de-a lungul timpului. De asemenea, am avut surpriza de a mă saluta cu radioamatori care și-au făcut pentru prima dată apariția în RoLink și pe care îi vom aștepta cu plăcere să revină… aici. Ne-am bucurat pentru că am fost împreună, că rețeaua a funcționat așa cum ne-am așteptat, echipamentele pe care le utilizați fiecare s-au comportat optim așa încât, cu toții ne-am putut recepționa unii pe ceilalți, cu un control de Q4-Q5. Vă mulțumim foarte mult pentru aprecieri, acestea contează enorm pentru noi și ne încurajează să mergem mai departe.
În concluzie, ca și participanți, am avut 28 de indicative distincte, 5 dintre acestea au accesat rețeaua prin noduri portabile, 2 prin echolink, restul prin repetoarele/nodurile fixe.

Repetoarele accesate au fost: Tâmpa, Postavarul, Pitești, Preluca Veche, Păltiniș, Ploiești, Toaca, Cozia.

Pe districte, am avut radioamatori din: YO2-1; YO3-5; YO5-2; YO6-7; YO7-8; YO8-2; YO9-2.

În urma acestei întalniri de vineri seara, pe care noi o considerăm ca fiind reușită, datorită în primul rând dumneavoastră, ne propunem să efectuăm un sondaj care se va desfăsura pe pagina de Facebook. De aceea, vă rugăm să ne spuneți dacă vreți ca ea să continue și, în cazul unui răspuns afirmativ, la ce interval de timp: săptămânal, bilunar, lunar sau mai rar de atât.

Mulțumim și celor care ne-au trimis feed-back pozitiv după emisiune, pe adresele de mail și, în special celor încă neautorizați, cărora le urăm succes la sesiunea de examinare și îi așteptăm cât de curând alături de noi.

Vă invit mai jos să ascultați înregistrarea acestei întâlniri, nu înainte să-i mulțumesc pentru ajutor lui Răzvan – YO6NAM:


Nu uitați: RoLink există, pentru că dumneavoastră existați!

Cristina- YO7JYL și echipa fanilor RoLink